Idén is ki a versekkel! – Posztolj verset az utcára, 2018

Igazi felüdülés lesz a mindent elárasztó politikai aktivitás után az idei gerilla-versünnep a magyar költészet napján, április 11-én. Vigyük utcára a verseket!

A legfontosabb, ahhoz hogy részt vegyél a közös ünneplésben, jelentkezz be a www.posztoljverset.hu – oldalon (mobilról vagy más eszközről). Itt készül a közös térkép, ide várjuk a képeiteket.

Jelezzétek a részvételeteket nyilvánosan is, hogy minél több ismerős és ismeretlen értesülhessen róla: https://www.facebook.com/events/2059254017436386/
Nyugodtan kattintsátok be a részvételt az érdeklődés helyett, hiszen bárhol vagytok, ott lehettek.  A posztolásról készült képeiteket pedig egy teljes hétig fel tudjátok tölteni a posztoljverset.hu-ra, tehát április 18-ig.

Tavaly 14 országban több mint kétezer verset posztoltatok az utcákra József Attila születésnapján, ezeket mind meg tudjátok nézni idén is a térképre kattintva (sőt a tavalyelőttit is).

Számtalan izgalmas formát választottatok, ami messze túlmutat az egyszerű ragasztáson. Krétával aszfaltra is kerültek versek, üvegfalra festékkel, kavicsból, virágból a természetbe, volt aki szórólapként osztogatta, és több intézmény, szervezet, klub is csatlakozott hozzánk.

Hamarosan jönnek az idei kellékek is, figyeljétek az esemény oldalát vagy a Facebook-oldalunkat!

#ja113 #pv2018 #posztoljverset

Üdv,

a szervezők

(Tomi és Nati)

Hírdetés

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.