Stílusos évváltás a Ráday utcában: Műgyűjtők Szilvesztere

Egyedülálló szilveszteri bulit kínál két szomszédos galéria a Ráday utcában: nemcsak a testnek, de a szellemnek is nyújtanak izgalmakat, méghozzá egy többlépcsős kortárs művészeti aukció formájában, melyet Műgyűjtők Szilvesztere címen rendeznek meg. Magas színvonalú művészeti produktumok kerülnek kalapács alá, az absztrakt festészettől a figurálisig, digitális nyomatok, grafikák, kisplasztikák, fotográfiák, monotípiák és más, nívós, esztétikus műtárgyak várják az oda látogatókat.

Az Erlin galériában és a byArt galériában (1095 Budapest, Ráday utca 47-49.)már 31-én déltől nyitva lesznek az ajtók, hogy mindenkinek legyen ideje a kiállított munkák megtekintésére. Az utolsó leütés éjfél előtt 15 perccel lesz.

Műgyújtől Szilvesztere - részlet a katalógusbl
Műgyűjtők Szilvesztere – részlet a katalógusból

A helyzet különlegességét fokozza, hogy mindegyik műtárgy villámáras, tehát aki szerelmes lesz egy-egy műbe, vagy jó befektetésnek véli, nem kell a véletlentől és az egyre emelkedő licittel járó adrenalin sokktól tartania, egyszerűen megveheti az előre meghatározott villámáron. A licitálás regisztrációhoz kötött, ami 1.500 forint, szinte jelképes, hiszen ebben benne van egy pár virsli, egy pohár pezsgő és az elmaradhatatlan éjfél utáni lencseleves. A vendéglátást a Birs bistro biztosítja, a szomszédos ByArt galériában pedig kézműves sörök, rétes, forralt bor emeli a hangulatot.

Tehát aki itt tervezi eltölteni a szilveszter estét biztosan nem fogja nélkülözni a kulturált szórakozást és az izgalmakat. Már csak azért sem, mert a galéria fix 15.000 forintos áron magas minőségű, válogatott kisgrafikákat is kínál a művészetpártoló közönségnek. Ha pedig valaki nagyon belejött ebbe az izgalmas játékba, éjjel egy után ismét licitálhat a megmaradt műtárgyakra (feltéve, ha lesz olyan). Na és mi hiányzik még egy igazi szilveszteri buliból? Természetesen a tombola! A Műgyűjtők Szilveszterén ez sem marad el, a fődíj pedig mi lenne más, mint egy 50.000.- forint értékű műtárgy. Kedvcsinálóként készült egy katalógus néhány színvonalas munkával: Műgyűjtők Szilvesztere kedvcsináló katalógus.

Jegyek már december 28-tól válthatók az Erlinben, kössétek hát össze a szórakozást és a műpártolást, lepjétek meg magatokat, barátaitokat, minket! Zárd az évet műtárggyal, kezd az újat kortárssal!

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.