Kinek adja a Magnet Bank a társasági adóját? Szavazz!

Igen szimpatikus módszerrel szeretné eldönteni a Magnet Magyar Közösségi Bank, hogy ki kapja meg TAO-ját, azaz a társasági adóját.

Úgy döntöttek – közösségi bankhoz méltón -, hogy idén megkérdezik a közösséget, szerintük ki érdemli meg leginkább az összeget. Azaz, minket (is), amit itt úgy értünk, hogy mindnyájunkat, akik kultúrát veszünk magunkhoz, hol szórakozásból, hol menekülésből, hol lazításképpen.

Mi is a TAO? 

– mármint azon kívül, hogy a legnagyobb autentikus kínai vallás alapja –

A társasági adó, olyan jövedelemadó, amelyet gazdasági tevékenységet folytató társaságok bizonyos feltételek mellett felajánlhatnak látványcsapat-sport és előadó-művészet kategóriákban működő befogadó intézményeknek.

Ezt ajánlja fel tehát a Magnet Bank egy csapatnak, szervezetnek, társulatnak vagy alkotói közösségnek. Az általuk támogatni kívántak listáján szerepel többek között a Trafó, a Frenák Pál Társulat, az ARTUS Kortárs Művészeti Egyesület.

Sajnos azt mondhatjuk, hogy szinte lehetetlen választani, mindenhol óriási szükség van a támogatásra, mégis arra biztatunk benneteket, hogy adjátok le a voksotokat a Magnet Bank oldalán!

Reméljük, ezt a jó szokásukat továbbra is megtartják és kedvet csinálnak vele a többi banknak is hasonló kezdeményezésekhez.


Tarts velünk a Facebookon! »

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.