Margó Irodalmi Fesztivál – Találkozz Centaurival is!

A Margó Irodalmi Fesztivál keretében a kortárs magyar irodalom színe-java felvonul, s a legtitokzatosabb szereplője, Centauri most találkozóra hívja minden olvasóját!

A hatodik Margó Feszt 2016. június 8-12 között kerül megrendezésre a Petőfi Irodalmi Múzeumban. (Budapest, Károlyi utca 16., 1053)

A programból ízelítőül: A Fesztivál június 8-án, délután 4 órakor V4 felolvasóesttel indul a Vörös Szalonban, bemutatkozik a Visegrádi Irodalmi Rezidens Program, ezt követően 6 órakor a Díszteremben Forgách Andrással hallgathatunk beszélgetést, Valuska Gábor lesz a kérdező. Este zene az udvaron!

A következő napok is sorra vonultatják fel a nagyszerű eseményeket, például 9-én (csütörtökön) este 9 órakor az első Hazai Attila díjas szerzővel, Bartók Imrével beszélget a Nagyteremben Németh Gábor.

10-én kerül sor Centauri országos premierjére, Pátosz a káoszban – az író Vörös Szalonban vár mindenkit szeretettel este 9 órától! Szokásához híven most is bevonja olvasóit a dolgok alakításába, most azonban élőben, a PIM-ben lehet majd szavazni egy-két kérdésről. Ezekről majd a szerző Facebook-oldalán lehet tájékozódni.

A Margó Fesztivál teljes programját ide kattintva éritek el: Margó 2016


Tarts velünk a Facebookon! »

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.