Posztolj verset az utcára! – 2016

Idén is posztolj verset, új felülettel várunk! 2016-ban is árasszuk el a hirdetőoszlopokat, utcákat, tereket vesekkel József Attila születésnapján, a magyar költészet napján, április 11-én! Külön térképes alkalmazással készültünk.


Tavaly azt mondtuk, ez lesz az év legmenőbb kultgerilla akciója, és nem túloztunk, mert nemhogy az év, de a világ legmenőbb ünnepét hoztátok össze: több mint 20 országban, több száz helyszínen posztoltatok verset utcára, oszlopra, bevásárlókocsira, terek aszfaltjára, iskolák kerítésére, készültek verssorok virágból vagy kavicsból kirakva, sőt alighanem a világ első drónról fotózott versét is a 2015-ös Posztolj verset-akció mondhatja magáénak. Elképesztő kreativitás mutatkozott meg kis falvaktól nagyvárosi utcákig mindenhol. Úgyhogy idén, József Attila 111. születésnapján, egy külön erre a célra létrehozott felület vár benneteket!

Előbb még nézzétek meg a képeitekből készült videót a tavalyi akcióról, amihez fogható méretű költészeti megmozdulást még nem látott a világ:

Az óriási, határokon átívelő összefogás örömére és tiszteletére mi már több mint fél éve elkezdtünk készülni az idei akcióra, hogy most egy külön erre a célra létrehozott felülettel lephessünk meg benneteket. Mobilról, tabletről is könnyedén, app-szerűen használható, és semmi de semmi nem veszik el róla, mert a kiposztolt versekről készült képeiteket azonnal térképre helyezhetitek. A mai naptól vár benneteket a

posztoljverset.hu!

FONTOS INFÓ: Az oldalon regisztrálni lehet (beléphettek Facebookkal is!), a feltöltés április 10-én indul és egészen 15-éig nyitva hagyjuk, hogy mindenkinek legyen ideje feltölteni a képeit! Lépjetek be, számoljunk vissza együtt! Az oldal elkészítéséért itt mondunk köszönetet Pál Tamásnak! És van itt még valami:

Csatlakozzatok az eseményhez a Facebookon, hívjátok meg az ismerőseiteket is, hogy idén is hasonlóan fantasztikusan ünnepeljük a magyar költészet napját! Mivel idén április 11. hétfőre esik, ezért vasárnap (április 10.) délutánra nyitóeseményt szervezünk, ahonnan aztán akár együtt is elindulhatunk verset posztolni! Erről további részleteket is közlünk nemsokára, amint meglesz a pontos hely. Biztos, hogy idén is lesznek még meglepetések és játék is, érdemes tehát az eseményhez csatlakozni, olvasni a Faceook-oldalunkat, és persze itt a honlapon is mindenről hírt adunk! Szóval keressetek minket, mi is keresünk benneteket minden lehetséges felületen. Találkozzunk április 11-én, ha máshol nem, a térképen!

Posztolsz verset? Add tovább a hírt másoknak is! (Gombok a cikk alatt vagy balra fent.) Köszönjük! 🙂 Sajtós vagy? Vedd fel a kapcsolatot a szervezővel!

Minden régi és új Posztoljverset-cikket megtalálsz itt »

Hírdetés

Posztolj verset az utcára! – 2016” bejegyzéshez ozzászólás

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.