Jövőre is Versdalfeszt! – Pályázat költőknek és zenészeknek

2016 tavaszán is lesz Vers-Dal Fesztivál! Költők január végéig, zenészek február végéig küldhetik be a pályázataikat. Jelentkezni lehet saját dalokkal vagy a beküldött versek megzenésített változatával is.


Költőknek / dalszövegíróknak szóló pályázati kiírás:

A szervezők egy alkotótól – egyszeri küldéssel – maximum 10 vers beküldését várják, melyhez csatolni kell *.jpg formátumban egy, a szerzőt ábrázoló fotót (például arcképet), néhány soros bemutatkozást, valamint egy publikus email címet.
A versek, dalszövegek a három tagú Költői zsűri elé kerülnek: amelyek pozitív elbírálásban részesülnek, azok fognak felkerülni a József Attila Vers-Dal Fesztivál honlapjára.
A verseket beküldők automatikusan felajánlják azokat megzenésítésre, és automatikusan lemondanak a József Attila Vers-Dal Fesztiválon (de csak a József Attila Vers-Dal Fesztiválon) megszólaló megzenésített versek után járó jogdíjról is.

A pályázati művek a honlap arculatához igazítva, annak egységes stílusával jelennek meg, tehát lehetőleg formázás nélkül várjuk az alkotásokat. Technikai okok miatt minden előformázást törölni fogunk!

A zenészeknek lehetőségük van a honlapon megjelent valamennyi írásból válogatni és azokból dalt formálni. Mindegyik írásműre komponált, beküldött és a zsűri által elfogadott dal nyilvánosságot kap, a Fesztivál honlapján elérhető, meghallgatható.

A jelentkezés határideje: 2016. január 31.Jelentkezni a versdalfeszt@gmail.com címen lehet!

A költőknek szóló eredeti kiírás itt »

Zenészeknek szóló pályázati kiírás:

1. Saját szövegű versekkel, dalokkal:

Küldjetek legalább 3, de maximum 10 saját szövegű és zenéjű, magyar nyelvű dalt, hogy ezeket saját magatok adjátok elő a Vers–Dal Fesztivál élő szakaszában. A dalok megkötés nélkül bármiről szólhatnak (akár a Fesztivál kiemelt költőihez is kapcsolódhatnak), de szövegük vers-szerű legyen. A dalokat egy új vagy már meglévő Soundcloud-fiókból a dal linkjének elküldésével lehet és kell nevezni! Jelentkezéskor a zene linkje mellé csatoljátok *.doc, *.docx, *.rtf, vagy *.txt formátumú fájlban a dalok szövegét is. A jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha egy érvényes, általatok használt email címről külditek és a levélhez egy magatokról készült fotót és egy pár soros bemutatkozó leírást is mellékeltek.
A dalokat nem kötelező egyszerre beküldeni, a teljes beküldési időszakban folyamatos és rendszeres is lehet (tehát érkezhet egyszerre 1-2 dal például, majd mondjuk 2-3 nap/hét múlva újabb dalok is)!

2. Pályázat azoknak a zenészeknek, akik a beküldött versek megzenésítésére vállalkoznak:

Akik vállalkoznak a honlapon megjelenő versek, illetve a kiemelt költők verseinek megzenésítésére, és az elkészült dalok előadására a Vers–Dal Fesztivál élő szakaszában. A dalokat egy új vagy már meglévő Soundcloud-fiókból a dal linkjének elküldésével lehet és kell nevezni!  A jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha legalább 3, de maximum 10 megzenésítést küldtök be egy érvényes, általatok használt email címről és a levélhez egy magatokról készült fotót  és egy pár soros bemutatkozó leírást is mellékeltek.
A dalokat nem kötelező egyszerre beküldeni, a teljes beküldési időszakban folyamatos és rendszeres is lehet (tehát érkezhet egyszerre 1-2 dal például, majd mondjuk 2-3 nap/hét múlva újabb dalok is)!

A zenészeknek szóló teljes kiírás és további részletek itt »

A fesztiválra 2016 tavaszán kerül sor.

Add tovább a pályázat hírét az ismerőseidnek (gombok a cikk alatt vagy balra fent), köszönjük!:)

Tarts velünk a Facebookon! »

Hírdetés

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.