Eredeti, klasszikus filmplakátok kalapács alatt! – Nem csak gyűjtőknek

A Plakátfiú bloggere, Badits Marcell árverésre bocsátja óriási filmplakát-gyűjteményének 170 darabját, október 13-án a BÁV Bécsi u. 3. alatti üzletében. Az aukció nyitott, most bárki megszerezheti kedvenc filmjének eredeti poszterét!


Badits Marcell eredetileg fotós, nyomdász, de dolgozott a MAFILM díszlettervezőjeként is, emellett a méltán népszerű Plakátfiú bloggere. A plakátgyűjtés nála már nem is hobbinak, inkább komoly elhivatottságnak tűnik. Tíz éve gyűjti, rendszerezi a régi plakátokat, kollekciója számos ritkasággal büszkélkedhet.

Ezek közül kerül most árverésre 170 ikonikus darab, köztük olyan extrák, mint a Szegénylegényekről a londoni Academy Cinema számára készült plakát.

roundup600

A tizenharmadikai árverésen a remek magyar filmek és plakátjaik mellett természetesen a külföldi, ma már klasszikusnak számító mozik poszterei is megjelennek, úgy sejtjük, keresztapa2-plakatminden filmrajongó megtalálhatja köztük a kedvencét.

A plakátokat az árverés napjáig meg lehet tekinteni a Bécsi u. 3. alatti BÁV üzletben, október 13-án, kedden 17 órától pedig bátran lehet licitálni rájuk!

A plakátauckió teljes katalógusát PDF-ben IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Az esemény Facebook-oldalán minden friss információ megtalálható.


Tarts velünk a Facebookon is! »

Hírdetés

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.