Törékeny erő – A Gézengúz Alapítvány fotópályázata

Az idén 25 éves Gézengúz Alapítvány fotópályázatot hirdet, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyi erő rejlik a legkisebbekben, a törékeny gyermekekben. A pályázat összdíjazása 450 000 Ft tárgynyereményben. Határidő: 2015. október 20.


A Gézengúz Alapítvány küldetéséről a honlapjukon olvashatjuk: „1990-ben a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja érdekében jött létre. Az Alapítvány küldetése, hogy felismerje és helyes pályára állítsa testi és szellemi fejlődésükben mindazon gyermekeket, akik a koraszülés okán, vagy a születéskori komplikáció következtében speciális terápiás támogatásra szorulnak.”

gezenguz

A gyermek törékeny erő, amely megváltoztatja a világot. Küzd, akar, saját erejével, és az őt támogató családdal, segítőkkel együtt győzi le az akadályokat. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, mennyi erő rejlik a legkisebbekben, és milyen hatalmas eredményeket érhetnek el.

A PÁLYÁZATRA VÁRT FOTÓK TÉMÁJA

A. Olyan fotók, melyek 0-8 év közötti életkorú gyermekeket ábrázolnak, akik bizonyítják, mennyi mindenre elég „néhány csepp törékeny erő”.

B. Olyan fotók, melyek az erőt, mint többértelmű kifejezést mutatják be, konkrét vagy elvont értelemben. Ebbe a kategóriába várunk természetet ábrázoló vagy attól ihletett műveket is.

A PÁLYÁZATOT AZ ALÁBBI KATEGÓRIÁKBAN LEHET BENYÚJTANI

1.    14 év alatti, amatőr pályázók
2.    14 év feletti, amatőr pályázók
3.    Hivatásos fotósok

A PÁLYÁZAT DÍJAZÁSA

A beérkezett pályaművek közül a zsűri kategóriánként három alkotást részesít díjazásban. A tárgynyeremények értéke összesen minimum 450 000 Ft.

NEVEZÉSI ÉS REGISZTRÁCIÓS DÍJ NINCS.

Vannak olyan dolgok, amelyekre nincsenek szavak. Örökítsd meg ezeket, és küldd el nekünk a fotopalyazat@gezenguz.hu címre 2015. október 20-ig.

A jelentkezési lap és a részletes szabályzat a Gézengúz Alapítvány pályázati oldaláról tölthető le. »

A ZSŰRI: Keleti Éva, fotográfus; Szigeti Tamás, fotóriporter; Bartos Erika, író; Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS: November 1-30-ig az Alapítvány Facebook-oldalán.


Nézd meg, mi van a címlapon! »

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.