Ki kapja az irodalmi Nobel-díjat 2015-ben? – Tippelj nálunk!

Ahogy minden évben, idén is megindultak a találgatások, ki kapja az irodalmi Nobel-díjat. Az angol Leadbrokes fogadóirodánál is megjelent a szokásos lista, amelyen idén Nádas Péter és Krasznahorkai László neve is szerepel. A játék kedvéért nálunk is lehet tippelni a győztes nevére.


Minden évben nagy várakozás előzi meg a Nobel-díj kihirdetését, de hogy ki kapja, azt megjósolni szinte lehetetlen. A Leadbrokes fogadóirodánál idén is megjelentették a legesélyesebbek listáját, ám ez a névsor is jórészt találgatás. Vannak régóta rendszeresen visszatérő nevek (pl. Amos Oz, Milan Kundera, Umberto Eco stb.). Idén Nádas Péterért és Krasznahorkai Lászlóért is drukkolhatunk. A fogadóiroda a legnagyobb esélyesnek Szvetlana Alekszijevics fehérorosz írónőt tartja.

Kíváncsiak vagyunk, a magyar olvasók szerint kinek kéne kapnia 2015-ben a legnagyobb irodalmi elismerést, ezért a fogadóiroda listája alapján nálunk is lehet tippelni. És hogy ne legyen mégse teljesen tét nélküli a játék: néhányotokat azok közül, akik itt a cikk alatt kommentben is megírják, kit/kiket tartanak esélyesnek, a meglepünk egy-egy apró Gitt-ajándékkal.


Nézd meg, mi van a címlapon! »

Ki kapja az irodalmi Nobel-díjat 2015-ben? – Tippelj nálunk!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.