Magyar Költészet Napja 2014 – Közösségi képgaléria

A Posztolj verset az utcára! elnevezésű kezdeményezést idén először vettük igazán magunkra (azért már tavaly kis kitettük a magunkét), és igyekeztünk valódi közösségi megmozdulássá tenni. Szerencsére sok olvasónk vevő volt a felhívásra a Magyar Költészet napján.

Orosházától Százhalombattáig az ország számos pontján bukkantak fel az általatok kedvelt versek, olyan eredeti, kreatív megoldásokkal, hogy öröm nézni.  Zalaegerszegen például a Megyei Könyvtár munkatársai lámpaoszlopra, mások elromlott parkolóórára, hirdetőtáblára, munkahelyi vécé ajtajára posztoltak verset, de nemcsak erre vették a fáradságot, hanem fényképet is készítettek, és eljuttatták hozzánk.

Mindenkinek köszönjük, hogy ezt a napot a versnek szentelte! Reméljük, hogy jövőre ugyanígy, sőt talán még többen verseljük tele az országot.

Összeállítottunk egy képgalériát a fényképeitekből, amiket a Facebook-oldalunkra feltöltve, vagy Twitteren (gittversposzt-taggel) juttattatok el hozzánk. A legnagyobb igyekezet ellenére is előfordulhat, hogy valaki kimaradt. Ezt nagyon bánnánk, ezért kérjük, hogy aki küldött képét nem találja itt, küldje el nekünk a Facebookon üzenetben. Köszönjük!

Képgaléria kattintásra nyílik:

Magyar Költészet Napja 2014 – Közösségi képgaléria” bejegyzéshez ozzászólás

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.