Posztolj verset az utcára! – 2014 | Oszd meg velünk is!

Tavaly a Facebookon indult kezdeményezés idén is működik (habár egyelőre nem aktualizálták az időpontot), mi már készülünk rá!

posztolj verset

 

Ragyogó ötletnek tartjuk, hogy a kiadó lakás-, elveszett kutya-hirdetések mellett feltűnjön egy-egy vers –  akár klasszikus, akár kortárs kedvenc -, így legyen egy nap alatt csupa költészet a környezetünk.

Április 11-én, a Magyar Költészet Napján csatlakozzatok hozzánk, reggeltől estig minden legális felületre posztoljunk verset, fényképezzük le és töltsük fel a Gittegylet Facebook-oldalára!

Twitterező barátaink a #gittversposzt hashtaggel ellátott képeikkel vehetnek részt ebben a rendhagyó költészet napi ünneplésben, kattintsatok ránk: Twittegylet.

Beérkező képeitekből albumot készítünk itt az oldalon, hogy a következő Költészet Napig ebben gyönyörködhessünk, és munkátokat (na meg a verseket) ne fújja el a szél.

Fontos:  mindenféle képnek örülünk – mobilos, homályos, alul- és túlexponált, színes, fekete-fehér, a lényeg, hogy a kiposztolt vers látható legyen. Nemcsak saját posztolást ér fényképezni, ha valahol belebotlotok egy versbe, azonnal jöhet a kép!

Végül pedig idézzük a tavalyi szervezőt:

Mondjuk lámpaoszlopokra.

(vagy esetleg iskolában a hirdetőtáblára, a házban a szomszédok postaládájába, benn az irodában kollégák monitorjára, otthon a hűtőre, szórólapként osztogatva a metróban vagy költők szobrai közelében, erkélyedről lelógó molinón, s.í.t.)

Légy kreatív, posztolj verset!!*

*: kérlek, vedd figyelembe a hatályos törvényeket. Nem megfelelő helyekre való vers-plakát ragasztása szabálysértési eljárást vonhat maga után.

 

Hírdetés

Posztolj verset az utcára! – 2014 | Oszd meg velünk is!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.