Társkereső – Meghosszabbítva

Nagyon örülünk a kevés, de értékes munkának, ami beérkezett az Állattársat keresünk hirdetésünkre, mégis úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk. Szeretnénk ugyanis minél több embert megismerni.

Társkereső - Gittegylet

Felmerült a gondolat, hogy külsős társakat is keressünk, illetve hogy ez a pályázat (ami azért inkább csak idézőjeles pályázat – sokkal inkább nyitás, érdeklődés) nagyon alkalmas arra, hogy ismerősöket, barátokat szerezzünk a Gittegylet számára, akár későbbi, más formában történő együttműködésre.

A hirdetésünket így szövegeztük eredetileg:

Keressük azt a 18-100 év közötti szerzőtársunkat, aki szívesen osztaná meg velünk és olvasóinkkal a saját alkotásait (képző-, fotóművészet, irodalom (versek, novellák, tárcák)), és ugyancsak szívesen írna kulturális témájú cikkeket (könyv, zene, film, színház, mozi, kiállítás, esetenként interjú), és legfőképp azt, aki elmondhatja magáról kedvenc jelmondatunkat:
„Zabáljuk a kultúrát: alkotunk és fogyasztunk.”

Amit kérünk, mindössze két melléklet:

 1. Egy saját alkotás (a fent felsoroltak szerint, tehát irodalom, képzőművészet, zene, kisfilm, fotó stb. jöhet).
 2. Egy saját cikk bármilyen kulturális témában (pl. könyvajánló, koncertbeszámoló stb.)

Most kiegészítjük azzal, hogy ha felajánlotok nekünk közlésre saját alkotásokat (bármilyet), azt is nagy örömmel vesszük!

Baráti leveleiteket a mail.gittegylet.com@gmail.com-ra várjuk.

A beküldési határidőt meghosszabbítjuk egészen 2013. szeptember 31-ig, remélve, hogy a teljes nyár és az ősz eleje elég hosszú idő lesz arra, hogy kigondoljátok, szeretnétek-e velünk rágni a gittet.

Tartsatok velünk itt is:

Társkereső – Meghosszabbítva” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kzcsk s dv!

  Leveletek igen megtisztel, s hozzm nem mltan, meghatdva rom vlaszom. Mostanban sikerlt a virtulia lakatlan terleteire kszlnom, s mr nagyon vgyom egy kis rtelmes (vagy inkbb rtelmetlen de szrakoztat) beszlgetsre.

  Aki kicsit is ismer, az tudja, hogy az n tmrtvnyeim nem illenek egy rtelmisgi, fleg nem egy blcssz blogba. Teht legfeljebb krlttetek repked bogrknt, mint nagyon klss gittrg tudom elkpzelni magam. Kldeni nem kldenk semmit – nem szeretnk a visszautastssal kzletek senkit knyelmetlen helyzetbe hozni – de ha a kpeim kzl valamelyik http://www.flickr.com/photos/96236629@N03/sets/ , vagy blogom http://koszablog.wordpress.com/ brmely bejegyzse, vagy annak rsze elri azt a szintet, hogy befogadjtok, minden kln egyeztets nlkl a Titek.

  Ha valamelyiktk annyira elsznt lenne, hogy tmkkal bombzzon s utna j szerkeszt mdjra megprblna a normalits tjra visszaterelgetni (magyarul ledorongolni, hogy ne hlyskedjek annyit), jtszhatnnk egy jt.

  Ksza
  Date: Mon, 3 Jun 2013 06:50:30 +0000
  To: bogar.ferenc@hotmail.hu

  Kedvelés

  1. Hű, menni kérdőjel! De azért ki tudtam találni az üzenet lényegét, azt hiszem. Köszönjük szépen a felajánlást, mondhatom ezt a többiek nevében is, remélem, és természetesen a közös döntés után értestünk. 🙂

   Kedvelés

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.