Új könyvek az Agavétól – Christopher Moore & more

John Scalzi
John Scalzi

John Scalzi a Vének háborúja-univerzum ötödik kötetét (The Human Division) folytatásokban tette közzé az interneten, óriási sikerrel.

Az egyes fejezetek három hétig voltak letölthetők (99 centért a Tor kiadó oldaláról), és rengeteg olvasó vásárolta meg őket. Hozzáértők szerint új fejezet kezdődhet az e-könyvek értékesítésében.  Whatever című blogján Scalzi is be számol a remek eredményről.

A sorozat nálunk is nagy népszerűségnek örvend, úgyhogy a rajongóknak jó hír: várhatóan júliusra hozza az Agave Könyvek a harmadik részt magyarul, Az utolsó gyarmat címmel.

Chirtopher Moore pár hete jelentette be az interneten, hogy 2014. áprilisában jelenik meg az új regénye, ami a Fool folytatása lesz (The Serpent of Venice), sőt a következőn is dolgozik, ami pedig a Mocskos meló történetét viszi majd tovább.

Christopher Moore
Christopher Moore

Az Agave Könyvek ősszel hozza el nekünk a Sacré Bleu című regényét, amiben egy különös páros (egy pék és Henri Toulouse-Lautrec) nyomoz Vincent van Gogh állítólagos öngyilkossága után.

Április 25-én jelent meg az Agave gondozásában a 25. Philip K. Dick kötet.

Philip K. Dick: Az utolsó szimulákrumAz utolsó szimulákrumban „a háború dúlta Földön a sors és a körülmények egy különös csoportot hoznak össze: egy fasisztát, aki államcsínyt tervez, egy zongoristát, aki az elméjével játszik a hangszeren, egy First Ladyt, aki mindent a kezében akar tartani, és az utolsó praktizáló pszichiátert. És miközben a társadalom tetején állók a hatalomért marakodnak, az elnyomott alsó osztály kezd magához térni a kábaságból, egyre többet kérdez, egyre inkább tudatára ébred helyzetének és erejének.

Philip K. Dick ebben a regényben is rá jellemző módon időutazásból, pszichoterápiából, telekinézisből, androidokból és neandervölgyi mutánsokból gyúr egy olyan történetet, amelyben összeesküvés összeesküvést ér, és szokás szerint semmi nem az, aminek látszik.”

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.