Új könyvek az Agavétól – Christopher Moore & more

John Scalzi
John Scalzi

John Scalzi a Vének háborúja-univerzum ötödik kötetét (The Human Division) folytatásokban tette közzé az interneten, óriási sikerrel.

Az egyes fejezetek három hétig voltak letölthetők (99 centért a Tor kiadó oldaláról), és rengeteg olvasó vásárolta meg őket. Hozzáértők szerint új fejezet kezdődhet az e-könyvek értékesítésében.  Whatever című blogján Scalzi is be számol a remek eredményről.

A sorozat nálunk is nagy népszerűségnek örvend, úgyhogy a rajongóknak jó hír: várhatóan júliusra hozza az Agave Könyvek a harmadik részt magyarul, Az utolsó gyarmat címmel.

Chirtopher Moore pár hete jelentette be az interneten, hogy 2014. áprilisában jelenik meg az új regénye, ami a Fool folytatása lesz (The Serpent of Venice), sőt a következőn is dolgozik, ami pedig a Mocskos meló történetét viszi majd tovább.

Christopher Moore
Christopher Moore

Az Agave Könyvek ősszel hozza el nekünk a Sacré Bleu című regényét, amiben egy különös páros (egy pék és Henri Toulouse-Lautrec) nyomoz Vincent van Gogh állítólagos öngyilkossága után.

Április 25-én jelent meg az Agave gondozásában a 25. Philip K. Dick kötet.

Philip K. Dick: Az utolsó szimulákrumAz utolsó szimulákrumban „a háború dúlta Földön a sors és a körülmények egy különös csoportot hoznak össze: egy fasisztát, aki államcsínyt tervez, egy zongoristát, aki az elméjével játszik a hangszeren, egy First Ladyt, aki mindent a kezében akar tartani, és az utolsó praktizáló pszichiátert. És miközben a társadalom tetején állók a hatalomért marakodnak, az elnyomott alsó osztály kezd magához térni a kábaságból, egyre többet kérdez, egyre inkább tudatára ébred helyzetének és erejének.

Philip K. Dick ebben a regényben is rá jellemző módon időutazásból, pszichoterápiából, telekinézisből, androidokból és neandervölgyi mutánsokból gyúr egy olyan történetet, amelyben összeesküvés összeesküvést ér, és szokás szerint semmi nem az, aminek látszik.”

Reklámok

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.