Szombaton gyere közösségbe! – Könyvcsere, mesesarok, könyvnyeremény, koncertek… meg ami belefér

MagNet közösségi házA MangNet Bank a lélegzetelállítóan szép Andrássy úti közösségi házában nyílt napot rendez, a Rukkola könyvcseréldével közösen január 19-én, szombaton. Lesz offline könyvcserélési lehetőség, gyereksarok, kiállítás, koncertek előadások, összesen 50 színes program. Este a díszvendég, Szekeres Adrien koncertje zárja a nyílt napot.

A legkisebbeket meseolvasó sarok várja délelőtt 10.00 órától, ahol rajzolhatnak is. Alkotásaik a Rukkola központi happont dekorációjává válhatnak – ha odaadják, persze. Aki cserekönyvvel érkezik – és egyébként rukkolázik -, plecsnit kap, és valódi könyvcsereberében vehet részt. Ha nem sikerül a könyvét elcserélnie, arra is lesz játékos megoldás.

Délelőtt a Szivárvány Selyemfestő Kör kiállításmegnyitójával veszi kezdetét a programsorozat, akik 17.00 óráig várják a felnőtteket selyemfestő foglalkozásra. Számos izgalmas előadást lehet meghallgatni a boldogság témájától a mindennapi játszmáinkig. Egyéb csoportos programokra (pl.: jóga, fúziós családállítás) előzetes bejelentkezés szükséges.

Szekeres_AdrienA nap folyamán bemutatkozik a Rukkola könyvcserélde, 13.00 órától zenél a Tai Chi Teacher, 14.30-tól Szemtanú, élő történelmi magazinműsor kezdődik. Az ausztrál őslakosok kultikus hangszerének, a didgeridoonak varázslatos hangzásvilágát mutatja meg Vaskó Gergő, 16.00 órától. Este 20.00 órakor pedig Szekeres Adrien koncertje zárja a napot.

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.