Spinnr, a mindennapi céllövöldénk

Aki szeret fotózni, ráadásul okostelefonja is van, előbb-utóbb óhatatlanul belefut az Instagram nevű, mobilra telepíthető alkalmazásba. Az alkalmazás segítségével mind a jól megkomponált, mind a hirtelen felindulásból elkövetett instant egypálcás lövéseinket izgalmas szűrőkkel, effektekkel láthatjuk el.

Így néhány mozdulattal és némi esztétikai érzékkel akár a leghétköznapibb kattintásainkat is csaknem professzionális fotográfiává pofozgathatjuk, s azonnal meg is oszthatjuk rokonainkkal, barátainkkal és üzletfeleinkkel valamely tetszésünk szerinti közösségi oldalon.

Aki már ismeri és használja, annak nem kell mondanom, milyen kis meghitt dolog, ahogy az egész intagramos közösség megosztja egymással a vacsoráját (ezt most nem rajzolom le, de ide egy szemét cinkosul összecsippentő szmájlit képzelj).

Az alkalmazás népszerűségén felbuzdulva a spottr.hu napi játékra hívja az instant gyorstüzelőket. A játék neve a spottr és az instagram összevonásából származó #spinnr, feltétele pedig mindössze annyi, hogy a játékosoknak képeiket a #spinnr cimkével, illetve a @spottrhu által kiírt aktuális napi téma hashtagjével kell ellátni, és máris indulhat a céllövölde. A beérkező fotók megtekinthetők a spottr facebook oldalán (a spinnr fül alatt), illetve webes felületen az Instagram megtekintőjében, a hashtagekre kattintva.
Szóval klassz, na, én csúnyán rákattantam, hát csak mondom.

 

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.