Itt A vérgrófnő

Benedek Szabolcs A vérgróf című sikeres regényének folytatását szeptemberre ígérte a Libri Kiadó, és be is tartja. Ezt már szeretem.

A vérgrófnő már a spájzban van, pontosabban a könyvespolcon, és csak arra vár, hogy elutazzunk vele időben a huszadik század elejére, térben pedig Erdélybe.

A sorozat első kötetéről két részben itt olvashattok:

Benedek Szabolcs: A vérgrófnő (fülszöveg)

A császár nem egy személy volt, hanem annak a világnak a szimbóluma, amelyben emberek milliói keresték a boldogságukat, s amikor a szimbólum kimúlt, hirtelen mindenki úgy érezte, hogy mondjanak bármit a politikusok, susogjanak akárhogy a hírlapok, valami visszavonhatatlanul véget ért. 

1916. Erdélybe betörnek a románok, a Monarchia népei pedig Ferenc Józsefet gyászolják. Szállási Titusz, Az Est munka-társa haditudósítóként Kolozsvárra utazik, remélve, hogy régi barátjával, Saint-Germain gróffal is újra találkozhat. Erdélyben különös gyilkosságok  történnek, melyekhez hasonlóval egyszer már találkozott Buda-pesten — ahol a gróf távozása óta úgy tűnik, Ady Endre és Molnár Ferenc is vámpír-támadás áldozata lett. Egy évszázados titok, egy démoni szerelem és egy váratlan segítőtárs azonban olyan kalandba keveri őt, amit talán soha nem írhat meg…

Libri Kiadó, 2012
450 oldal
ISBN: 9789633100912

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.