A tökéletes vonásokról

Pengetni lehet bal kézzel is (amivel alapból a hangokat kell intonálni). Ez igen ritka, használni csak akkor használják, ha már arra sincs idő, hogy a jobb kezüket a megfelelő helyre emeljék.

(Wikipédia – Pizzicató)

Namost nekem arra se volt időm, hogy levegőt vegyek, nem hogy a megfelelő helyre. Csak pislogok itt, mint béka a miskolci kocsonyában, ahogy ezt 5.1-ben, dolby surroundban nagy komolyan hallgatom ezen a szakrális helyen. Legyél türelmes, 1’44-nél kezdi. Addig csak hallgasd.

Úgynevezett komolyzene. Szpesöl effekt, durva, mi? De ne gondold ám, hogy egy megveszekedett barom vagyok, vagy hogy nincsen bennem tisztelet. Sőt, megmondom, én beleestem, szerelmes lettem ebbe itt, mert ez énnekem most majdnem a Huckleberry Finn döglött macskája, tudod, amit spárgára kötve vonszolt magával, himnusz, érted. Kaszinó és koncertterem, és nem hittem el, sokkot kaptam, hogy: te, ez kikacsintott, ez most itt beszólt nekem. És akkor leesett. Hogy szerintem igazából ez röhög. Mert hát ezt tényleg nem lehet kibírni, ez olyan.

Holnap szerzek egy fehér krétát, és esküszöm, a Jász utcában az egyik rönkre a virtuóz balkezes vonásaimmal rápötyögöm, hogy Niccoló.

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.