Brandon Hackett lesz a díszvendége a nyári MondoConnak

2012. július 21-én kerül megrendezésre az első nyári MondoCon, amely a szokásos animés és gamer programok mellett a Fantasy Hall keretében újabb, sci-fi és fantasy rajongók számára érdekes programokkal bővül. A rendezvény díszvendége Brandon Hackett lesz, aki egy hosszabb beszélgetés keretében többek közt bemutatja Az ember könyve című új regényét is.

Szombaton ismét megszállás alá kerül a Hungexpo csarnoka, és több ezer anime, cosplay, sci-fi, film, szerepjáték és videojáték rajongóval telik meg. A MondoCon megszokott programjai mellett (fanfic, rajzverseny, kiállítások, előadások, filmvetítések, karaoke és énekverseny, táncpad, cosplay és konzol) számtalan új meglepetés is várható.

Az animés és videójátékos programok mellett most a Fantasy Hall is várja a scifi és fantasy iránt érdeklődőket, könyvvásárral, terepasztalos és kártyajáték bemutatókkal, érdekes előadásokkal és író-olvasó találkozóval.

Az utóbbi keretében a rendezvény díszvendége lesz Markovics Botond (Brandon Hackett), kétszeres Zsoldos Péter-díjas író, aki az elmúlt években a transzhumanizmus témájában írt nagysikerű regényeivel új szintre emelte a hazai scifi irodalmat, és a legutóbbi Könyvhétre elkészült új regényével, Az ember könyvével. Az író-olvasó találkozó 15 órakor kezdődik.

  • Helyszín: Budapest, Hungexpo
  • Dátum: 2012. július 21., szombat
  • Nyitva tartás: 10:00-tól 21:00-ig

(forrás: Agave Könyvek)

Brandon Hackett lesz a díszvendége a nyári MondoConnak” bejegyzéshez ozzászólás

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.