Castingolj 1552-ben!

A Végvári Vigasságok történelmi fesztivál keretében életre kel Egerben a történelem, megelevenedik a vár ostroma. Bárki lehet résztvevő, vagy akár főszereplő.

A szervezők casting keretében keresik Dobó István, Bornemissza Gergely, Cecey Éva, Sárközi, Jumurdzsák és a várvédők megformálóit is.

Aki kedvet érez egy kis játékhoz, vagy komolyabb szerepet is vállalna, július 20-ig jelentkezhet a 1552@ph.eger.hu email-címen, vagy telefonon: 20/427-0062  vagy 20/227-7551.

A nyilvános szereplőválogatásra az Uránia moziban kerül sor, július 21-én, szombaton, délelőtt 10 órakor. A casting résztvevői korhű ruhákat kapnak, így adják majd elő Gárdonyi Géza regényéből az esemény weboldán letölthető részleteket.

A kiválasztottak értékes egri nyereményeket kapnak, majd az esemény során, egy héten keresztül felbukkannak majd Eger belvárosában, hogy végvári vitézek gyűrűjében megelevenítsék az Egri csillagok egy-egy részletét.

Bornemissza Gergely lóháton járja majd a várost, Dobó kapitány egy hétig vezeti majd a várvédőket, Jumurzsák meg igyekszik mindenhol keresztbe tenni az egrieknek.

  • Aki kedvet érez a történelmi színjátékhoz, a további részletekért keresse fel az esemény honlapját: 1552.eger.hu
  • Aki kedveli a Gittegyletet, itt jelezheti: fb.com/gittegyletcom

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.