Veszprémi Utcazene Fesztivál – 2012

Képzeld csak el: mész az utcán és lépten-nyomon zenészekbe botlasz. Igazi, “emberközeli” muzsika szól mindenhol. Felfedezhetsz új kedvenceket, de találkozhatsz (főleg esténként a nagy színpadokon) ismert zenekarokkal is. Leülhetsz sörözni, fagyizni, s ha megpihentél folytathatod a zenei felfedezőutadat. Ez a Veszprémi Utcazene Fesztivál.

Mától zenészekkel telnek meg Veszprém városának utcái és terei. Ezen az egyedülálló ingyenes fesztiválon több, mint ötven hazai fellépő szórakoztatja a városba látogatókat, öt kisebb és két nagy színpadon.

Ma este az OTP Bank Nagyszínpadon (A veszprémi várban) a Pál Utcai Fiúk, majd a Magna Cum Laude ad akusztikus koncert, a további estéken hallható lesz itt többek között Irie Maffia, 30Y, Kiscsillag is.

Pénteken az Óváros téren a Lasselsberger-Knauf Nagyszínpadon a legendás Enyhe Fintor Klub 20. születésnapja alkalmából fellép az a Sexepil és az Európa Kiadó.

Az Utcazene Fesztivál fellépői közt megtaláljátok például Péterfy Borit a Love Band-del, a Supernemet, Kanszerdát, Mrs. Colombót, Mojo Workings-t,  Bohemian Betyars-t, Mi van, Cicus?-t, Caffé Bambini-t, Cooklerst, Hollywoodoot, Dej’szent…

A fesztivál különlegességéhez tartozik évek óta, hogy a fellépők közül díjazásban részesül a zsűri illetve a közönség által legjobbnak tartott utcazenész. A zsűri és a közönség díja is 500-500.000 forint (az Otp Bank jóvoltából), és a két összeg akár ugyanahhoz a zenekarhoz is kerülhet!

Ezekre még érdemes kattintani:

Hírdetés

Tedd hozzá a magadét! Csak az első kommentnél van moderáció, azután szabad a pálya:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.